Barion Pixel

Karórák

1–60 termék, összesen 6495 db

Ha női karóra, férfi karóra az, amit keresel, jó helyen jársz, nálunk rengeteg márka közül válogathasz. Itt megtalálható minden, karóra fémszíjjal, karóra bőrszíjjal, találsz különböző márkájú, színű és stílusú órákat. A Royal Factory oldalán több, mint 14.000 darab termék közül válogathatsz. Böngéssz a kategóriákban és válogass kedvedre!
Megjelenés
Manapság egy karóra sokkal több, mint egy időmérő – egy ékszer, egy remek kiegészítő lehet, mellyel stílust kölcsönözhetsz magadnak. Egy óra jelentősen javíthatja a megjelenésed, és tökéletes kiegészítője lehet egy-egy ruhadarabnak is.
Jelentés
A karóra nem csupán egy óra, hanem egy olyan műalkotás, melynek kifejlesztésén heteken, de akár hónapokon át is dolgozhatnak. Egyes órák tervezése több száz munkaórát, míg másoké még ennél többet is igénybe vehet. A rengeteg tervezésnek és erőfeszítéseknek köszönhetően, amelyek egy óra készítésével járnak, nem csak a művészet egy darabját, de a történelmet és a hagyomány szimbólumát is viselhetjük csuklónkon. Amikor kiderül, hogy egy-egy gyönyörű, mechanikus óra a tervezéstől egészen a gyártás utolsó fázisáig mennyi belefeketetett munkával járt, azonnal sokkal jobban értékelni tudjuk őket. Egy-egy ilyen tervezésnél minden anyag kiválasztására hangsúlyt fektetnek, legyen az karóra bőrszíjjal, karóra fémszíjjal, aprólékos műgonddal választják ki a legmegfelelőbb anyagokat, szabást és mintákat.
Praktikusság
Természetesen a praktikusság sem utolsó szempont, hiszen mennyivel könnyebb egyszerűen csak a csuklónkra nézni, mint megpróbálni a zsebünkből előkeresni telefonunkat. Ezenkívül néhány másodperc alatt megnézzük az karórát. Képzelje el, hogy egy megbeszélésen kiveszi a mobiltelefonját a zsebéből, hogy ellenőrizze az időt. Ez illetlen, nemcsak egy üzleti találkozókon. Az óra viselése kiküszöböli ezt a problémát, mert sokkal könnyebb egy gyors pillantást vetni rá.

A legalapvetőbb funkciói elsősorban az idő és a dátum mutatása, mely kiegészülhet stopper funkcióval, holdfázis kijelzéssel és még sok más, hasznos információval.
Összegzés
Végszóként tehát legyen az női karóra vagy férfi karóra, az sokkal több, mint pusztán ékszer. Egy praktikus eszköz, amely az óra típusától függően gyors és könnyű hozzáférést biztosít a mindennapi életben használható hasznos funkciókhoz.

➯ 100% eredeti termék
➯ Házhozszállítás akár már 5 munkanap alatt
➯ INGYENES szállítási költség 30.000 Ft felett

A feltüntetett ár 27%-os ÁFA-t tartalmaz.