Barion Pixel

Garancia, reklamácó, elállás

1. Garancia:

Termékeinkre a jogszabályokban foglalt időtartamú garanciát vállalunk:

  • 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év,
  • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év
  • 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

További információk az ÁSZF 8.13.-mas pontjában található.

Garancia esetén kérjük, hogy az oldal alján található űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Reklamáció:

Ha sérült vagy hibás termék kerül kiszállításra, nagyban megkönnyíti a probléma megoldását, a termék cseréjét, ha kedves vásárlónk, ezt 2 napon belül számunkra jelzi.

Ha a termék kiszállítása során azt tapasztalja vásárlónk, hogy a termék doboza sérült, azt érdemes a futárral jegyzőkönyveztetni.

Továbbá, problémás esetekben a termék eredeti csomagolását és tartozékait is kérjük postázd el, ez nagy segítség lenne számunkra.

Reklamáció esetén kérjük, hogy az oldal alján található űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot.

3. Elállás:

Webshopunkban a termék kiszállítását követő 14 napon belül lehetősége van a termék vásárlásától való elállásra. Ilyenkor a terméket kérjük a telefonon egyeztetett módon visszaküldeni. Fontos jogszabályi kötelezettség, hogy a vásárlástól való elállás esetén, az adott terméken csak a kipróbálásához szükséges használati nyomok lehetnek. Indokolatlan sérülések, kopások nyomai esetén, a terméket sajnos csak a vételárhoz képest alacsonyabb áron áll módunkban visszavásárolni. Ez az alacsonyabb ár esetenként eltérő lehet, a különbség mértéke, a sérülés méretéhez, súlyosságához, azaz a bekövetkezett értékvesztéstől függ.

A Royal Factory, az előírásokat betartva, minden esetben, visszatéríti a vásárolt termék vételárát, illetve amennyiben volt, a házhozszállítás költségét.

Elállás esetén kérjük, hogy az oldal alján található űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot.

Garancia érvényesítés, reklamáció, illetve elállás esetén is a termék közvetlen visszaküldésének, visszajuttatásának költségét (pl: szállítási, utazási költség) a fogyasztó viseli. A Royal Factory nem vállalja ennek a költségnek viselését. 

Továbbá a Royal Factory fentartja annak jogát, hogy különleges esetekben, olyan vásárlókkal szemben, akik a szerződési feltételeket többszörösen vagy több alkalommal sem teljesítik, megtagadja a kiszolgálást.

Webshopunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak értelmében.