Barion Pixel

Fizetési módok

Webshopunkból bátran vásárolhatsz, hisz nemrégiben teljes jogi auditon vettünk részt, melyet az alábbi oldalon is ellenőrizhetsz, ha a keresőbe a következőt írod: royalfactory.

Webshopunkban az alábbi fizetési módok közül van lehetőséged választani:

1. Bankkártyás, online fizetés (Barion):

Webshopunkban az online fizetések a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatással valósulnak meg, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A Barion bankkártyás fizetésnek semmilyen plusz költsége nincs, teljesen díjmentes. A Barion fizetési módról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el:

  • Visa, Mastercard, American Express
Bankkártyával történő fizetésed után azonnali visszaigazolást kapsz.

2. Közvetlen banki átutalás:

A bankkártyás fizetést követően a legkényelmesebb fizetési mód a banki átutalás, mely minden esetben előre történik. Miután leadtad a megrendelésed, egy díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címedre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat szerepelni fog, melyek a következők:

Kedvezményezett: Kiss Tamás e.v.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-95003447 
IBAN Számlaszám (nemzetközi utalás): HU77116000060000000095003447
Bank: Erste Bank Hungary Zrt. 
Tárgy/Közlemény: a megrendelés száma (5-jegyű szám)

A vételár kiegyenlítésére maximum 5 nap áll a rendelkezésedre.

Az átutalásodat követően ellenőrizzük, hogy a befizetett összeg beérkezett-e számlavezető bankunkhoz, majd visszaigazoljuk a befizetést.

3. Csekkes befizetés:

Amennyiben csekkes befizetésen keresztül szeretnéd a végösszeget kiegyenlíteni, arra bármelyik Magyar Postán keresztül lehetőséged van. Ha ezt a fizetési módot választod/választottad, kérjük, az alábbi módon töltsd ki a csekket:

További információkat a csekkes befizetés kapcsán Magyar Posta honlapján találhatsz.

A befizetést követően ellenőrizzük, hogy az összeg beérkezett-e számlavezető bankunkhoz, majd visszaigazoljuk a befizetést.

4. Utánvétes fizetés:

Utánvétes fizetés esetén lehetőséged van a futárnak készpénzben vagy bankkártyával fizetni átvételkor. Felhívjuk figyelmed, hogy az utánvétes vásárlás +900 Ft-os kezelési költséget tartalmaz.

Webshopunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak értelmében.